Catering                                                    DSC09242

Op de Jacobsschelp (bijna) alles is mogelijk! 
Een picknickmand en gekoelde drankjes klaar laten zetten voor  vertrek?
Catering  naar wens samenstellen uit onze kaart en alles laten verzorgen inclusief de afwas?

Hieronder vindt u een overzicht van ons catering aanbod. U vindt er ideeën voor een feestelijke ontvangst aan boord, een voedzame lunch of een uitgebreid borrelgarnituur. Ook kunt u aan boord van onze schepen in een sfeervolle en unieke omgeving uitstekend dineren!

Indien u in de onderstaande lijst niet vindt wat u zoekt, neemt u dan alsnog contact met ons op, want op verzoek leveren wij ook een catering geheel op maat.

De genoemde prijzen zijn per persoon en inclusief BTW.
Reeds gedane bestellingen kunnen wij in aantal en samenstelling wijzigen tot uiterlijk 5 dagen voor afvaart.

ONTVANGST AAN BOORD
Koffie of thee met suikerbrood € 3,85
Koffie of thee met appelgebak en slagroom € 4,75
koffie/en krentenbrood € 4,75

UITGEBREIDE KOFFIEONTVANGST met o.a.:
Koffie, thee, muffins, diverse soorten cake
en krentenbrood met boter € 6,00

DE PICKNICKMAND
(Zonder bediening en schoonmaakkosten.)
– koffie/thee met suikerbrood
– knapperige vnl. bruine broodjes 3 p.p. met kaas en Vleeswaren en een krentenbol
– melk en sap
– fruitschaal met fruit van het seizoen
– borrelgarnituur: brokkelkaas, droge worst, Olijven, noten en pinda’s
– drankenpakket: frisdrank, sap, bier, wijnen, (+/- 4 consumpties p.p.)
* met afwasborstel en theedoek p.p. € 27,50

LUNCHES
EENVOUDIGE SCHEEPSLUNCH bestaande uit:
witte en bruine pistolettes belegd met kaas en diverse vleeswaren en een krentenbol (3 broodjes per persoon)
Fruit van het seizoen € 12,50

EEN UITGEBREIDE SCHEEPSLUNCH bestaande uit:
groente- of champignonsoep met stokbrood en kruidenboter. Knapperige broodjes een opgemaakte schaal met div. vleeswaren en diverse soorten kaas,  en een fruitschaal € 14,50

EEN LUXE LUNCH bestaande uit:
Een opgemaakte schaal met div. vleeswaren, Hollandse en buitenlandse kaas,
een opgemaakte schaal met div. soorten vis luxe broodjes en broodsoorten, vers fruit € 19,50

Alle lunches zijn incl. koffie, thee, melk en karnemelk

BORRELGARNITUREN
BANKETBAKKERSZOUTJES EN NOTEN € 3,00

HOLLANDS BORRELGARNITUUR bestaande uit:
Blokjes jonge en oude kaas, gedroogde salami worst, runde worst, olijven, Amsterdamse uien en augurken € 6,50

UITGEBREID BORRELGARNITUUR bestaande uit:
Gemengde nootjes, blokjes kaas, salami, Hollandse zoute haring met roggebrood en zalm op toast € 9,00

ITALIAANS BORRELGARNITUUR bestaande uit:
Mozzarella met tomaat en basilicum, salami, parmaham, Italiaans kaasje, groene en zwarte olijven € 8,50

LUXE BORRELGARNITUUR bestaande uit:
Brie van de mat, zachte Gorgonzola, 2 soorten paté, plakjes salami, blokjes jonge en oude kaas, eier- & aardappelsalade, stokbrood, toast en roomboter € 12,75

BEDIENING & SCHOONMAAKKOSTEN:
Bij het bestellen van catering betaalt u ten alle tijde (niet bij de picknickmand)
voor de bediening en schoonmaak het volgende bedrag per schip: Bij meer dan 12 personen € 150,00
per schip Jacobsschelp bij dagdeel € 5,00 p.p
dag catering en met maaltijd € 9,00 p.p

MAALTIJDEN:

Eenpans maaltijd
Kip met kerriesaus en rijst
Andijvie- , zuurkool- of boerenkoolstamppot met gehaktbal of rookworst
Nasi goreng met saté en kippenpootjes
Tagliatelle met zalm, rucola, Cherry tomaatjes en roomsaus of met feta en spinazie
Runderhachee met puree en rode kool
Erwtensoep en roggebrood met
katenspek/ kaas  incl. dessert € 14,50

UITGEBREID CAPTAINSDINNER:
Kapucijners, gebakken spekjes, gebakken ui ringen, kleine gehaktballetjes  en aardappel.
Piccalilly, augurkjes/zilveruien en salade € 17,50

HOLLANDS BUFFET:
Stamppot naar keuze met Hollandse rundergehaktbal en/of  vegetarisch  balletje.
Witlof salade met appel en mandarijn Bijgerechten: piccalilly, uitjes, mosterd,
Amsterdams zuur € 24,50

ITALIAANS BUFFET:
Kipfilet met paprika-roomsaus,
rundergehakt-balletjes of zalmfilet in dragonsaus Pasta’s: penne regatta of  fussili tricolore.
Sauzen: Bolognese of Carbonara € 24,50

BARBECUE:
stokbrood met kruidenboter en franse kaas
2 pennen kip sate, coulotte (gemarineerde biefstuk), hamburger/runderworstje, waldorfsalade, rauwkostsalade, verse fruitsalade, whiskeysaus, knoflooksaus en satésaus € 25,50

UITGEBREIDE BARBECUE:
Zalmfilet, spare ribs, coulotte (gemarineerde biefstuk),
2 pennen kipsatè, mexicaanse rauwkostsalade,
griekse salade, italiaanse salade, fruitsalade,
whiskeysaus, knoflooksaus en satésaus,
stokbrood met kruidenboter € 29,50

ZUIDERZEE BUFFET:
Krab-zalmsalade, Waldorfsalade, gerookte makreel,
haring, in het seizoen “Hollandse Nieuwe”, Noorse
garnalen, meloen met Ardenne ham, gevulde eieren,
boerenham met asperges, opgemaakte schaal met
div. vleeswaren, Franse kaas, vruchtensalade, roomboter, knoflooksaus, whiskeysaus,  stokbrood en andere broodsoorten € 32,00

INDONESISCH BUFFET :
Nasi putih (witte rijst), Nasi goreng, Bami rendang (gestoofd rundvleesgerecht met cocos),
saté ajam (kipsaté),
babi pangang (varkensvlees gegrild in ketjapsaus),
sambal goreng telor (pittig ei),
gado gado (gesmoorde groentes),
atjar kepimun (pittige groente), l
sambal goreng boontjes (pittige boontjes),
sajour lodeh (groentegerecht),
seroendeng (gebakken cocos met pinda’s),
verschillende soorten sambal en
twee soorten kroepoek & sambal € 32,00

DESSERTS
Koffie of thee na de maaltijd € 2,00
Koffie of thee met chocolade of bonbon € 3,75
Koffie met muider bitter of berenburg € 3,75
Koffie of thee met gebak € 4,50
Plakje vanille ijs met laagjes chocolade € 4,50
Vanille ijs met advocaat versierd € 5,50
met hagelslag en waaier
fruitsalade met slagroom € 5,50

ONTBIJT
Gekookt ei  of roerei, gebakken eieren met of zonder spek, bruine boterhammen en knapperige broodjes, verschillende soorten vleeswaren, verschillende soorten kaas,  jam, hagelslag,  jus d’orange, koffie en thee € 8,50

CONSUMPTIES AAN BOORD
VRIJE BAR, drankjes nationaal assortiment:
Dagdeel of avond (4 uur) € 18,50
Dag (7 uur) € 20,00
of 4 consumpties € 10,00

NATIONALE BAR, prijzen per glas of fles:
Koffie en thee €  2,00
Frisdranken €  2,00
Bier (flesje) €  2,50
Jenever, Beerenburg, Schipperbitter €  2,80
Wijn per glas €  3,00
Huiswijn wit/rood/rosé, per fles € 16,00
Prosecco per fles € 18,50

Vegetarische of andere dieet wensen hoor ik graag.